Adiorom

Adiorom er et møterom optimalisert for den digitale arbeidshverdagen. Et møterom der alle typer møter er en glede å gjennomføre, om det er et fysisk møte med deling av innhold til skjerm, møte med deltakere over video eller en hybrid variant. Adiorom er møterom gjort enkelt og brukervennlig for deg som anskaffer, bruker og eier.

Abonnement

Du kan nå abonnere på møterom

Med Adiorom kan bedrifter fokusere på sin kjernevirksomhet, vel vitende om at møteromsløsningene er i trygge hender. Det som gjør Adiorom unikt er vår abonnementsmodell. Virksomheter kan nå abonnere på møteromsløsninger som en tjeneste. Dette gir en rekke fordeler, inkludert fleksibilitet og enklere økonomisk styring. Adio eier utstyret, og bedriftene betaler en fast månedlig sum for å ha Adiorom på arbeidsplassen. Dette gir virksomhetene muligheten til å tilpasse seg endringer i behovet for møterom, samtidig som de har tilgang til den nyeste teknologien og den beste brukeropplevelsen.

Adiorom - hjul

Bærekraft i AV bransjen

Et annet viktig aspekt ved vårt Adiorom-konsept er fokuset på bærekraft. Vi vil til enhver tid jobbe mot en sirkulær økonomi med gjenbruk av utstyr. Dette betyr at alle komponenter som selges blir nøye vurdert med tanke på bærekraft, og Adiorom blir designet med tanke på en lang levetid og enkel oppgradering. Gjennom abonnementet kan bedrifter være med på å redusere sin miljøpåvirkning samtidig som de får tilgang til førsteklasses møteromsteknologi. Med vår omfattende erfaring og ekspertise innen AV-løsninger, er vi i stand til å levere brukervennlige møteromsløsninger som imøtekommer bedriftens behov og muliggjør fleksibilitet, samtidig som bærekraft er satt på agendaen.

Adiorom

Adiorom SLA

En del av vår filosofi med våre Adirorom er at vi tar totalansvar for møterommet, også under drift. Internt liker vi å si at våre kunder «Outsourcer» alt som har med møterom å gjøre til oss. For at dette skal være mulig er vi avhengig av å ha en serviceavtale inkludert. Vår serviceavtale er inkludert i alle Adiorom. Serviceavtalen inkluderer en rekke elementer der det viktigste er at vi alltid er et pålitelig kontaktpunkt uansett behov. Med vår support har du alltid en pålitelig støttespiller i ryggen som til enhver tid ønsker at kundens arbeidshverdag skal være så sømløs som mulig.