Andre tjenester

Som en leverandør av AV utstyr får vi ofte spørsmål om andre typer leveranser enn det som går på vår kjernevirksomhet møterommene. Som kunde ønsker en ofte å ha samme leverandør på alt AV utstyr til kontoret, både for å dekke møterommene og behovene utenfor disse. Dette er vi vel vitende om, og med vår erfaring og ekspertise kan vi med trygghet også bistå på andre områder enn møterommene.

Adio Signage

Adio Signage

Adio Signage er et område hvor vi ser økt etterspørsel. Den inkluderer alt som har med passivt innhold på skjerm å gjøre. Forøvrig en AV leveranse som har mange navn, Digital Signage, Informasjonsskjermer, Infoscreen, Signage, interninfo, opplysningsskjerm m.m. Med det sagt så bistår vi med alt av skjermer hvor en ønsker å dele innhold på til arbeidsplassen.

Med Adio Signage får kunder komplette løsninger for å publisere og vedlikeholde innhold, samt en skjerm egnet til å fange brukerens oppmerksomhet.

Adiorom ekspert

Adiorom ekspert

Adiorom ekspert er et begrep vi har brukt internt lenge. Årsaken til dette er at vi stort sett på alle større prosjekter vi er med på, får forespørsler om AV utstyr utenfor de tradisjonelle møterommene. I vår verden dekker Adiorom Ekspert fellesarealer, kantine, auditorium og kursrom. På disse områder bistår vi med systemer for lyd med større anlegg, opplegg for mikrofon og mindre anlegg for bakgrunnsmusikk. Vi leverer skjermer, lerret og projektor, LED m.m

Adiorom booking

Adiorom Booking

Adiorom booking er vår tjeneste for møteromsbooking. Herunder har vi 2 ulike elementer, hvor bookingpanel på utsiden av møterommet er den ene og programvare for booking av møterom er den andre.

Er dere en samlet organisasjon på samme plattform, bookes selvsagt møter enkelt via Outlook, Google Calendar el.l, men vi sørger for at bookinger speiles på skjerm på utsiden av rommet og at LED lys på siden av skjerm lyser rødt/grønt basert på om rommet er opptatt/ledig.

Fyll ut skjema så tar en fra Team Adio kontakt med deg så fort som mulig