Holtsmark Golf er klare for videomøter

Et av Norges beste golfanlegg. 18-hulls mesterskapsbane designet av Robert Trent Jones II, og en 9-hulls treningsbane som passer perfekt for nye golfere. Banen er kåret til Norges beste bane av GolfDigest i 2020.

Sport og Markedssjefen i Holtsmark Golf kom til oss med et behov for utstyr til nytt møterom. Denne jobben skulle by på en liten utfordring da klubbhuset er svært gammelt, og regnet som et fredet bygg. Valget ble da et mobilt skjermstativ med en Sony 85″ monitor på. Vi måtte selvfølgelig også sette opp en videoløsning i rommet. Med en mobil skjerm og et stort rom med et stort bord, falt valget på en Crestron Flex MX70-U. Denne er laget for BYOD – Bring Your Own Device. Holtsmark Golf bruker dette rommet også for utleie, så det var viktig med en løsning for Holtsmark sine kunder som ønsker å bruke rommet, lett skal kunne koble seg til og avholde et møte. Løsningen fra Crestron fungerer utmerket med PC eller Mac, uavhengig av om du vil bruke Teams, Zoom, eller andre møteklienter som for eksempel Google Meet. Enheten fra Crestron, har også innebygget møteromsbooking og støtte for Trådløs deling via Miracast, eller Crestron sin egen Airmedia teknologi.

I tillegg til en proff, stor Sony 85″ skjerm, og en Crestron Mercury enhet, installerte vi en Bordbrønn, slik at bordet alltid vil kunne være ryddig, og kablene i bordet lett kan skjules.