Wright Trafikkskole blir interaktive

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 40 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge.

Wright trafikkskole ble grunnlagt i Norge i 1997. Fram til i dag har de vokst til å bli Norges desidert største trafikkskole med 40 avdelinger samt et hovedkontor med beliggenhet på Haugenstua i Oslo. 

Deres opplæring består av tilpasningsdyktige og forskriftsmessige løsninger, med lærere som følger opp elevene på best mulig måte avhengig av nivået på hver enkelt elev. Hos Wright skal eleven føle seg trygg, samt få den progresjonen og mestringsfølelsen som kreves før elev blir selvstendig sjåfør i trafikken. 

Kombinasjonen av flere kompetanserike lærere i tillegg til serviceinnstilte kundekonsulenter og faglig leder på hver enkelt avdeling, gir eleven mulighet til å bytte lærer underveis der det ønskes. 

Wright kom til oss med et ønske om å gjøre kursene sine mer fremtidsrettet, og interaktive. Etter en god samtale med regionleder Anders Karlsen, fant vi ut at en interaktiv skjerm i fra Smart var den beste løsningen her. Basert på klasserommets størrelse valgte vi en 86″. Vi landet da på en Smart Board MX286 V2 Pro.

Smart Board MX Pro serien er en rekke skjermer med innebygget whiteboard, og mange andre apper / funksjoner. Skjermen har 4k oppløsning. Med Smart sin HyPr Touch™ med Advanced IR teknologi får man dobbelt så bra nøyaktighet kontra tradisjonell infrarød teknolgi, og en intuitiv, behagelig og naturlig skriveopplevelse.

Denne serien er perfekt for bruk i klasserom, men selvfølgelig også i møterom, og kommer i størrelsene 65, 75, og 85″.