Best nettverkssikkerhet med Crestron

Har du noen gang tenkt på hvor viktig sikkerhet er i et møterom? I våre adiorom sørger vi ikke kun for live monitorering, men rommene er utviklet slik at ingen uønskede gjester kan ta seg inn eller hente konfidensiell informasjon ut fra møtet.

Adiorom består nemlig av løsninger utviklet av vår samarbeidspartner Crestron, som setter gullstandarden for nettverkssikkerhet og leverer ganske overlegent de sikreste møteromsløsningene på markedet!

Adio har to Crestron-sertifiserte programmerere som har kompetanse innen flere fagfelt – blant annet AV, elektro, IT, kino, smarte hjem og ikke minst sikkerhet. Crestron leverer nettverkssikkerhet på produktnivå, og inkluderer funksjoner som:

AES Encryption

Forsikrer trygge overføringer. Samme funksjon som brukes av banker for å beskytte transaksjoner på nett.

802.1x Authentication

Sikrer at hver enhet i nettverket kun er autorisert av IT-avdelingen.

Active Directory®

Sentralisert ID-administrering som sikrer at kun autoriserte brukere får tilgang.

JITC Certification

Crestronprodukter har mottatt godkjenning av Joint Interoperability Test Command (JITC) – the U.S. Department of Defense Information Systems Agency (DISA). De er også blitt lagt til på listen over godkjente produkter for Unified Capabilities (UC).

PKI Authentication

Kreves når enkle passord er utilstrekkelige for å bekrefte identiteten til partene som er involvert i en bestemt handling eller kommunikasjon, og for å validere informasjonen som overføres.

TLS

Den mest brukte sikkerhetsprotokollen. TLS gir personvern og dataintegritet mellom to applikasjoner som kommuniserer over et nettverk.

SSH Network Protocol

Krypterer og beskytter kommunikasjon, mens Telnet, som brukes i andre AV – produkter, ikke gjør det.

HTTPS

En sikrere versjonen av HTTP – HTTPS krypterer dataene som sendes mellom nettleseren din og nettstedet du er koblet til, og sikrer personvernet på de dataene som blir utvekslet. «S» på slutten av HTTPS står for «Secure».

Secure CIP

Passer på at kommunikasjonen mellom Crestrons kontrollprosessorer og DM NVX – enheter er sikker.

Med andre ord kan du føle deg trygg i våre adiorom, og stole på at vi ivaretar bedriftens nettverkssikkerhet!

Kilde: Commitment to Security – https://www.crestron.com/About/Commitment-to-Security

Legg igjen en kommentar