Adiorom – Fremtidens møterom!

Med lang erfaring fra videomøterom og videotjenester fra Tandberg, Cisco, Crestron, Kinly, Videxio og Pexip, leverer Adio profesjonelle møterom og videokonferanse der brukeren alltid står i fokus. Ettersom pandemien drev flere bedrifter til å ta i bruk videomøter og konferanserom hyppigere, opplevde vi i Adio at det var stor etterspørsel for oppgradering av utdaterte møterom som var lite brukervennlige. For å svare på denne etterspørselen utviklet vi adiorom – møterom med en alltid-oppe garanti! Nå har vi som mål å levere smarte møteromsløsninger av best kvalitet til bedrifter i alle bransjer.

Fra august 2021 flyttet vi inn på Technopolis med kontorer og showrooms. Her vil du møte på vår selger Øystein Bekkevold, markedsansvarlig Hanna Berg-Nilsen, salgsansvarlig Patrik Forsberg og daglig leder Odd Arne Selmer. Teknikker Joakim Fuhlendorff er vår mann ute i feltet. Teamet har bred kompetanse innen audiovisuelle systemer, og Adio har nå blitt en sterk utfordrer i leveringen av innovative møterom til bedrifter over hele Norge!

«Gjennom lang erfaring fra AV-bransjen har vi opplevd at etablerte aktører har gjort det komplisert og dyrt å kjøpe møteromsløsninger. Vi ønsker å gjøre noe med dette! Adio hjelper bedrifter med alt fra valg av smarte møteromspakker og installasjon, til proaktiv monitorering med en alltid-oppe garanti» – Odd Arne Selmer

Kompetanse er en nøkkelverdi

For å levere de beste møteromsløsningene er kompetanse en nøkkelverdi for oss i Adio. Odd Arne og Patrik har lang erfaring fra AV-bransjen, og ser tydelig hvor manglene ligger. Det som har vært problematisk er spesielt skreddersydde løsninger som er komplisert å supportere for IT-avdelingen, samt vanskelig å oppdatere mot nye teknologiske innovasjoner. Av den grunn har kunden fått lite kontinuitet i bruk av disse konferanserommene, og Forsberg mener at en standardisering av møterommene kan være løsningen.

«Adiorom er mer standardiserte samhandlingsrom som fungerer til enhver tid. Grunnet tidligere skreddersydde møteromsløsninger som har vært komplisert å bruke og supportere, vil Adio nå levere møteromspakker som er enkle å kjøpe og enkle å bruke» – Patrik Forsberg

Gullstandarden innen nettverkssikkerhet

Få bedrifter tenker over hvor viktig nettverkssikkerhet er i dag. Fokuset i adiorom ligger ikke kun i proaktiv monitorering og brukervennlighet, men rommene er utviklet slik at ingen uønskede gjester kan ta seg inn eller hente konfidensiell informasjon ut fra møtet. Dette vil være essensielt for å møte dagens standard for personvern og nettverkssikkerhet. I samarbeid med Crestron, setter adiorom gullstandarden for nettverkssikkerhet og leverer ganske overlegent de sikreste møteromsløsningene på markedet!

Adio har to Crestron-sertifiserte programmerere som har kompetanse innen flere fagfelt – blant annet AV, elektro, IT, kino, smarte hjem og ikke minst sikkerhet.

Les mer: «Best nettverkssikkerhet med Crestron»

Uansett hvor avansert, så er det alltid brukervennlig!

Utfordringen med dagens møterom er at de er utdatert eller lite brukervennlige. Virksomheter med internasjonale kunder og samarbeidspartnere er spesielt avhengige av løsninger som fungerer sømløst, til enhver tid.

«For Adio er det viktig at vi leverer møterom der brukeren står i fokus. Vi kartlegger kundens behov og hvordan de skal bruke rommet – videre har vi som mål å alltid møte disse behovene» – Øystein Bekkevold

Bekkevold understreker at uansett hvor avanserte samhandlingssystemene er vil de alltid være brukervennlige for rommets formål. Derfor vil brukervennlighet være grunnleggende for best fungerende møterom og videokonferanser.

«Folk flest vil at løsningene skal være enkle å bruke, slik at de kan fokusere på innholdet i møtet og jobben sin» – Øystein Bekkevold

Hybride arbeidsplasser er kommet for å bli

Pandemien har tvunget bedrifter til å gjøre endringer eller omstrukturere arbeidshverdagen. Samtidig ser mange fordeler med å fortette deler av virksomheten digitalt, og å tilrettelegge for mer hybride arbeidsplasser.

«Vi merker at mange bedrifter vil kombinere arbeidshverdagen med hjemmekontor og fysisk oppmøte på kontoret. Flere av våre kunder har av den grunn behov for å gi deres gamle møterom en liten oppfriskning» – Hanna Berg-Nilsen

Fordelene med godt fungerende møterom og hybride arbeidsplasser vil ikke kun bidra til en mer effektiv måte å jobbe på, men våre adiorom er også utviklet med mål om å minimere negative faktorer som påvirker miljøet. Adiorom er rett og slett miljø- og energivennlige! Vi mener av den grunn at kombinasjonen av fysiske møter og videomøter vil gi et mer positivt økologisk fotavtrykk for organisasjonen.

Les mer: «Etikette for videomøter»

Business class kundeservice

Adio er godt i gang med å levere smarte møterom til små og mellomstore bedrifter. Vi har blant annet oppgradert auditorierom, Sophus Lie (145 pers) og Bonnevie (40 pers), for Technopolis til nye systemer som støtter Microsoft Teams, Zoom, Google og andre plattformer der man kan bruke sin private PC eller Mac for å holde videokonferansen.

«Dette er brukervennlige løsninger som gjør det enkelt for flere personer å delta på konferanser og andre videomøter, uavhengig av hvor de befinner seg. Adio leverer disse møteromsløsningene med en alltid-oppe garanti, noe vi setter pris på slik at teknikken alltid er oppe!» – Technopolis

Vi gleder oss til å sette opp flere audiovisuelle løsninger for Technopolis og andre kunder fremover.

Trenger møterommene i din bedrift en oppgradering? Da kan du sjekke ut møteromsguiden vår med priskalkulator. For oss i Adio er det viktig å ha transparente priser, og alltid levere tjenestene med en business class kundeservice!

Legg igjen en kommentar